boska arrow Hrana i piće

mojMarket

WEB STRANICA | DRUŠTVENE MREŽE

boska akcija

🆕TEXPRESS SUPER PONUDA! Svaki dan po jedno SUPER povoljno ukusno domaće jelo. Vjerovali ili ne😯😲😮 ali to nije sve... Imamo i fantastično povoljnu svakodnevnu ponudu. Sladokusci, ovo što smo spremili je posebno za vas😋😋😋

VIŠE NA: arrow-litl
boska akcija

mojMarket

Naša priča počinje 2008. godine otvaranjem prve trgovine mojMarket.
Komšijski smo market, na dohvat ruke svakom naselju, koji dugogodišnjim posvećenim radom i uslužnošću gradi odnos sa svojim kupcima, donoseći pažljivo odabrane proizvode – šaroliki asortiman koji ispunjava najrazličitije potrebe i želje svojih kupaca.
Marta 2013. godine smo postali dio velike domaće trgovačke kompanije Tropic, ali smo na ovom putu zajedničkog i jedinstvenog rasta domaćeg brenda zadržali sve elemente prepoznatljivosti koji naš čine onime što primarno i jesmo – vaš komšijski market.
Jedan od glavnih pokretača našeg razvoja, predstavlja mlada i motivisana radna snaga, koja konstantno osmišljava i realizuje različite aktivnosti, sa ciljem pružanja što bolje usluge našim komšijama. Naročita pažnja usmjerena je na kvalitet svježeg mesa, voća i povrća, a posebnu podršku pružamo domaćim proizvođačima. Slatkovodna riba dolazi iz domaćih ribnjaka, a kada to sezona dopušta, voće i povrće otkupljujemo lokalno.
Takođe, svjesni smo da samo ukoliko pomažemo onima sa kojima dijelimo svakodnevnicu, moći ćemo da pomognemo i nama. Mi živimo kraj vas, dijelimo iste brige i suočavamo se sa jednakim izazovima. Zato pokrećemo projekte i pronalazimo nove načine pomoću kojih ćemo izgraditi bolji svijet za sve dobre ljude i generacije koje tek dolaze.

Nakon kupovine u našem objektu možete odmoriti u Ekspres restoranu Texpress u suterenu RK Boska koji je savršeno mjesto za uživanje u svježe pripremljenim domaćim jelima.
U provjerenoj kuhinji Texpress restorana svakodnevno se nalazi veliki izbor gotovih jela i jela od ribe, razni prilozi, pice, peciva i kolači, kao i raznovrsna pića po vrlo pristupačnim cijenama.

Ljubazno osoblje vas očekuje u svakom trenutku, bilo da želite da uz ručak proćaskate s prijateljima, obavite neformalni poslovni sastanak ili da jednostavno jedete u prijatnom okruženju.

Više informacija na zvaničnoj FB stranici:
https://www.facebook.com/texpressrestorani

Galerija